RichardMasja.jpg

Richard & Masja

Hi Clark!

Wat zijn wij blij met jou als fotograaf van onze bruiloft deze zomer. Na het eerste kennismakingsgesprek en zeker na de lifestyle sessie, waarin we kennis konden maken met jouw manier van werken, hadden we er alle vertrouwen in. Geen zorgen of de foto's wel mooi zouden worden en of alles er wel op kwam te staan. Naast de traditionele foto's van ons als bruidspaar en de familiefoto's, wilden we graag alle momenten van onze dag vastgelegd hebben. Ook die momenten die op zo'n dag aan je voorbij gaan. We konden je volledig je gang laten gaan, mooi werd het in ieder geval! Mede daardoor hebben we heerlijk kunnen genieten van onze dag en door jouw prachtige werk, kunnen we hier nog jaren naar terug kijken. En inderdaad, na het zien van alle foto's waren we verrast door al die momenten die jij wel had gezien maar aan ons voorbij waren gegaan.

Wij hebben ons trouwalbum en foto's op de website al vaak aan anderen laten zien. Werkelijk iedereen is onder de indruk. Het wisselende gebruik van kleur, zwart-wit, etc. en de afwisseling van de verschillende emoties van die dag maakt het een heel veelzijdig album. Je ziet dat hier met zorg aan is gewerkt, en dat is precies wat elk bruidspaar wil voor hun trouwalbum.

Clark, heel erg bedankt voor jouw bijdrage. Naast het mooie eindresultaat was het ook leuk en gezellig om je er op onze dag bij te hebben.

Liefs,

Richard en Masja